Maranki

Bitki-hayvan gen kırımında sıra insanda mı!?

05.10.2021 10:22
0
A+
A-

“Kozmik Bilim Ve Bilinçle Yaşam Enerjisi” kitabında kaydettiğim tek dünya devleti ile ilgili tüm tehlikeler gerçekleşti! 

Toplumun zemini halktan en stratejik görevdeki yetkililere kadar kimse oralı olmadığı gibi zaman zaman “fenomen Maranki, şarlatan bunlar” diye manşet atan gazetelere rastladık ve bu köşede yazdıklarımıza rağmen maalesef yetkililerce hiçbir tedbir günümüze kadar alınmadı ve bugünleri yaşar olduk! Ve yine biz haklı çıktık!

Modern-seküler-ilahi emir ve kitaba dayalı olmayan-karanlık bilim” baskılardan, cesaret ve inançla sıyrılabilen bilim adamlarından teyid geliyor. Petrokimya bir madde olup, içinde biriktirdiği bütün atık toksin ve maddelerle insanı zehirleyen maskenin korumadığı! 

Mucidinin, araştırıp sorgulayan bilim adamı ve otoritelerin dahi, bugünkü uygulanan şekliyle hastalık tespit etmediğini söylediği testlerin, beyin zarına zarar verebileceğini gören akıl sahipleri, bu uygulamaları dayatanlara tavır alıyor! Sosyal siyaset doktorasını yapmış bir hoca olarak, bu noktaya da dikkat çekiyorum!

Ve yetkilileri milleti aydınlatarak yanlış yönlendirmelerin ve dezenformasyonların önüne geçilmesini diliyorum!

AŞI MI-GEN MODİFİKASYONU MU?!

Hastalıktan korunma adına uygulanan sıvının içeriğindeki maddelerin, normal muhtevasına kıyasla “önleyici-koruyucu faktörler” dışında her şey denebilecek kimyasal madde olduğu, bilim adamlarının yazılı ve görsel kaynaklarla tespit edildi! Faz çalışmaları, Türkiye başta olmak üzere 6 ülkede yürütülen “denek sıvıları”ndan sonra nasıl bir toplumsal yapıya gidiyoruz diye soruyor milletimiz!!

İnsanlığa genetik müdahale mi?

KALP KRİZİ SALGINI!

Artık ifşa olan, sıvılama sonrası kalp krizlerinde yarın “Yanıldık..” dememek için milletimiz tutarlı açıklamaları beklemektedir. Sürekli evrim geçiren bilgi kargaşasından kurtulmak istiyor! 

Hatırlayalım, bir dönem ‘çocuklar’ süper bulaştırıcıydı, dede ve nenelerine kadar topyekûn aileyle temasları kesildi! Türkiyemizin emniyetini sağlayan bütün güvenlik kuvvetleri malum sıvı ile korumaya alındı!

Malum medyanın kara propagandalarıyla korkutulan yaşlıların kendileri hasta hissetmelerine neden oldu!? Güya mikroplarını evlat ve torunlarına bulaştırmamaları adına hastanenin çatısından atlayıp intihar edenleri dahi gördük!!!

Nobel ödüllü virolog Luc Montaigener diyor ki; “Virüse aşılarla müdahale ederseniz, virüs güçlenir! Mutantlaşır, varyantlaşır!” 

Buna rağmen, hep belli kuruluşlarla bağı olan ve çözümsüzlükleriyle, korkutmalarıyla 2 yıl insanlar hiç yoktan olumsuz bilgiler veren bilim insanları gösterildi!? 

Hekimler iyi bilir, parasempatik sinir sisteminin can damarı “vagus siniri” stres altında yüksek dozda salgılanır. İnsülin dengesini bozup obezite başta olmak üzere, mide barsak sorunlarına yol açar. Şu hâlde, sağlam insanlar da maksatlı şekilde korkutulup hasta mı ediliyor?! diye akıllara bir kapı açalım..!

ABD-DÜNYA BAŞKA; TÜRKİYE BAŞKA!?

Amerika Hastalık Korunma ve Koruma Merkezi CDC diyor ki; “Virüs bulaşan 70 yaş üstü % 94.6, 19 yaş altı kitlenin hayatta kalma olasılığı % 99,997..” 

Neredeyse sıfır! 

Peki, neden bizim gelecek neslimiz başta olmak üzere herkese, fazları tamamlanmamış, onaylanmamış bu sıvılar dayatılıyor?! Sadece Türkiye’de normalin iki katı döngüyle çalıştırılıp hemen herkes bu test aracılığıyla pozitif gösteriliyor!!?? Mu diye endişe duyan toplum aydınlatılmalıdır!

UZMANLAR DİYOR Kİ!!!

Sıvıların içeriğindeki grafen oksit, “Kanda parçalanıp kalp damar sistemi başta olmak üzere pıhtılaşmayla, gerçek mikroplarla savaşacak hücreleri bloke eder. Vücut alerjik reaksiyonla, anaflaksi yapar, şoka girer. Gebelik ve doğum anomalileri yapar, felçler oluşur, kasılmalar başlar, epileptik ataklar oluşur, miyokardit denen kalp kasıiltihapları oluşur, septik şok-kan zehirlenmeleri oluşur, uzun dönemde kanserli oluşumlar başlar..!” diye açıklama yapan konunun uzmanlarının önerileri mutlaka dikkate alınmalıdır!

Türk milletinin asil ve asil insanları dünya mazlumlarının umudu Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan ve bu konunun yetkililerinden kamuoyunda spekülasyona sebep olan bu konularla ilgili acilen milletimizi rahatlatıcı, bilimsel altyapılı ve ikna edici bir açıklama beklemektedir!

Herkes kaderini yaşayacak!

“Andolsun biz, cinlerden ve insanlardan birçoğunu cehennem için yarattık. Bunların kalpleri vardır ama kavrayamazlar; gözleri vardır ama göremezler; kulakları vardır ama işitemezler. Onlar hayvanlar gibidir, hatta daha da şaşkındırlar. İşte asıl gafiller onlardır.” (A’râf 179)

Ya Rabbi; sen içimizdeki gafiller sebebiyle bizleri de helak eyleme! Âmin!

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.