Maranki

BEDENİ ASİDİK YAPAN KATKILAR (EMİLGATÖRLER) HASTALIKLARIN SEBEBİ Mİ?

01.03.2021 15:45
0
A+
A-

GIDA ÜRETIMINDE KULLANILAN katkı maddeleri emilgatörler içinde de parazitlerin hayatını devam ettirecek;
• Cysteine (Sistain) ( E910, E920, E921 ), Jelatin (E441) ve daha pek çok detayı ileride verilecek E’ler domuz katkılı türevlerde parazitlerin yediğimiz gıdalar yolu ile vücudumuza girmesi kaçınılmazdır. En çarpıcısı ise, tamamlayıcı şifa niyetine alınan bitkisel destek ürünlerindeki jelatinli “kapsül”lerle bedene alınması yaşanan oyunun tekrarı niteliğinde olup bütün insanların çok dikkatli olmalarını gerektiren bir hassasiyettir. Bazı kapsüller, bizim konuşmalarımız neticesinde şimdilerde üzerinde yazan “Helal” yazısı ile ABD, Rusya veya Çin gibi İslam dışı ülkelerden gelen bitkisel destek ürünlerindeki “Helal” yazılan yazı sadece “Yazı”dan ibaret mi? Mutlaka derin araştırma gerektirmektedir. Neden mi? O büyük tröstler 7 milyarlık dünyada sadece Türkiye için ayrı bir ürün üretmediği gerçeği göz önüne alındığında söylemek istediklerimiz daha net olarak anlaşılacaktır.
• Domuz kapsülünün en ucuz maddeler (kemik-et) kullanılarak elde edildiği için ekonomik olduğu, bu nedenle pek çok alanda bunların kullanıldığı bilinmektedir.
• Diyelim ki, sığır etinden ve temiz olarak yapıldı. Fakat bu kuruluşların başındakiler, “Besmele” ile mi bu hayvanları kestiler ki eti ve kemiği helal olsun?
• Şüpheli şeylerden kaçınmamız emredilmiyor mu?
• Türkiye’de helal ve kosher belgeli ürünler varken, neden zorluyoruz kendimizi. Satış ve pazarlamayı teşvik etmek, kolaylaştırmak vb. nedenlerle gıdalara ilave edilen kimyasal maddelere genel olarak “emülgatör” denir.
• Günümüzde, gıda sektöründe 3 bin 500 çeşit katkı maddesi pazarlanmaktadır. Bu maddelerin pek çoğunun kanserden tutun, beyin hücrelerini tahrip etmeye varıncaya kadar çeşitli rahatsızlıkları yol açtıkları ve zararlar verdikleri tespit edilmiştir. Bu tehlikeli katkı maddeleri maalesef çocuk mamalarından bisküvilere, hazır çorbadan çikolatalara kadar birçok üründe çok yaygın olarak ve sorumsuzca kullanılmaktadır.
Kaynak: Ahmet & Elmas MARANKİ ( Alkali Yaşam Kitabı Syf. 54-55)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.