Maranki

Sırada! TRT, Medya, diziler, reklamlar.. vs mi var!!?

05.04.2021 12:15
0
A+
A-

18 Mart 2021! Çanakkale geçildi! Sıra Türkiye’de mi? başlıklı cuma günkü köşe yazımın sesli makalesi Trent oldu!

En çok paylaşılanlar arasına girdi!

Bütün okuyucularıma WhatsApp, Instagram, Twitter takipçilerime ve farkındalık olan, duyarlı Türk milletime teşekkür ediyorum!!?

Cuma günkü makalemde:

“…. biz 250.000 şehidi Çanakkale’de..!

-İstanbul Sözleşmesi ile toplumumuzun ahlak yapısı bozulsun….!

… televizyonlardaki bizi ve reklamlarla çocuklarımızın geleceği karartılsın…!

aile yapımıza dinamit konulsun..!

ana’sız Anaokullarında çocuklarımız Türk örf adet annelerinden uzak uyuşturucu bağımlısı ..vs olsun diye mi verdik!!?”

diyerek İkinci sırada televizyonlar ve buralardaki ahlaka mugayir diziler ve reklamlarla ilgili 15’e yakın Türkiye’yi bugün kültür emperyalizmi noktasında insanımızın hem maddi sağlığını hem de manevi sağlığını çürümüşlük noktasına getirip dip yapan bazı yasalar ve uygulamalarla ilgili Türk milletinin tarafımıza yazdığı şikayetleri “Çanakkale zaten geçildi! Sıra Türkiye’de mi?” diyerek mazlumların ve Türkiye’nin umudu Recep Tayyip Erdoğan’a

“hiçbir hatır Cenab-ı Allah’ın hatırından yüksek değildir” diyerek tebliğimizi yapmıştık!

Gece yarısı saat 2:00’de yayınlanan

“Türkiye’nin İstanbul Sözleşmesi’nden çekilmesine İlişkin karar”

“Türkiye, 20 Mart 2021 tarihinde tek taraflı olarak İstanbul Sözleşmesi’nden çekilmiştir. İstanbul Sözleşmesi’nin 80. maddesi, herhangi bir tarafın Avrupa Konseyi’ne bildirimde bulunarak sözleşmeyi feshetmesine izin vermektedir.

“İstanbul Sözleşmesi, Türkiye’nin toplumsal ve ailevi değerleriyle bağdaşmayan eşcinselliği normalleştirmeye çalışan bir kesim tarafından manipüle edilmiştir”.

İstanbul Sözleşmesi’nden çekilme kararı hiçbir şekilde Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin “kadınları korumaktan taviz verdiği anlamına gelmemektedir…”

Bir de İletişim Başkanı Fahrettin Altun tarafından her zamanki gibi toparlayıcı ve Türk milletinin anlayışına uygun açıklamalar yapılmıştır!!?

Dünkü methiyeciler! şimdi ne yapacak acaba!!?

Dün İstanbul sözleşmesine methiyeler düzen, bizim gibi yol gösterici ve eleştirenlere de aba altından sopa gösteren trol ve troliçelerden hükümet yanlısı medyanın kalemşörleri “Tayyip Erdoğan’ın tabandan gelen sese kulak verip milletin dediğini yapmasıyla”. Bir kere daha düşünmeleri gereklidir!!?

Başta Avrupa Birliği, ABD Devlet başkanı, gibi dış devletler yanında içimizdeki bazı kadın derneklerinde yaptığı protestolar fesih kararının iptali için Danıştay’a yapılan müracaatlarla ilgili olarak da Fahrettin Altun noktayı koyarak;

“bizim amirimiz aziz milletimizdir. Bize yalnızca aziz milletimiz istikamet çizer.”

Diyerek Sayın Cumhurbaşkanından sonra bakanların ve pek çok milletvekili ve Ak Partinin yıkıp döktüğü konuları toparladığı gibi İstanbul Sözleşmesi ile ilgili spekülasyonları da derleyip toparlayarak son yıllarda duyulmamış halkın sesi olarak ortaya koyması “ülkemizin geleceği açısından bir farkındalıklı!!! yükselen doğru bir sestir!”

Kendisini tebrik ediyoruz!!? Hakikaten merak ediyorum bizler İstanbul sözleşmesinin ve diğer gıda ile ilgili yasaların reddiyeleri İle ilgili Facebook Twitter Instagram ve televizyon konuşmalarımıza ve yazılarımıza en yakınımızdaki grup arkadaşlarımız gazete içinden patronlar genel yayın yönetmeni “ya hocam bırakın artık! bunu hükümet bir karar almış…!” deyip Hakkın hatırını değil de kulların hatırına Âli tutup susanların ne yapacağını hakikaten merak ediyorum..?

İşte bugün medyada ve Sayın Cumhurbaşkanının etrafında bu yasaları çıkarırken, “Türk milletine yapılan bu haksızlık karşısında susanlar..! Ki onların Allah indinde hükümleri bellidir!!? Ne görüş bildirecekler!

Ben buradan Sayın Cumhurbaşkanının etrafında ve destekleyen medya kalemşörlerine bir kere daha seslenmek istiyorum: Yarın önce Allah indinde sonra kullar nezdinde utanacağınız sıkılacağınız hesabını veremeyeceğiniz bir şeyi 40 kere düşünün sonra konuşun ve yazın. Hakkın hatırını Âli tutun ve oturup bir kere daha düşünsünler diyorum!!?

Sayın Cumhurbaşkanına milletin sesine kulak verip hatadan döndüğü için tebrik ediyorum!!?

Bundan sonraki en önemli yapılması gereken millete rağmen başta devletin televizyonu TRT olmak üzere medya alemindeki Türk milletini kültür emperyalizmi ile boğan; manevi yıkımları olan ahlaka mugayir dizilerin ve kadını bir META gibi kullanan reklamların yeniden gözden geçirilerek kaldırılması milletin en büyük talebidir!!?

Toplumun içindeki bugün kadına şiddet, taciz gibi skandalların en büyük sebebi medyadaki ahlaka mugayir dizi ve programlar ve filmlerdir! RTÜK’ü göreve davet ederken Sayın Cumhurbaşkanımıza milletin talebi olarak arz ediyoruz!!? Vesselam..

WhatsApp ihbar hattı

0530 200 00 96

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.