Maranki

Gelişen Teknoloji -Elektromanyetik Terör-: RADYASYON

16.02.2021 17:57
0
A+
A-

Gelişen Teknoloji -Elektromanyetik Terör-: RADYASYON

ABD’de Hoşgeldin Merasimi

1990 yılında ABD’de doktora üstü çalışmalar için gönderildiğim resmi görevimde ABD’ye gelen tüm dünyadan her resmi görevliye bir “Hoşgeldin merasimi” yapılır. “Eğitilmek, yetiştirilmek” için seçilen bu görevliler (bu bugünkü fikrimce “ABD için yetiştirilen emir erleri”) uzay merkezi gibi her yeri camekan olan ekranlarla dolu bir alanda toplanır! ticari, ekonomik, askeri müşavirler, danışmanlar, akademisyenler, askerler, eğitilmek üzere gönderilen resmi görevliler vs. bulunur! tek tek sahneye çağrılır, “where are you coming from?” Sahneye çıkarılır nereden geldiği sorulur. Ben biraz işi zorlaştırayım dedim Kastamonu-İnebolu dedim yani küçük bir ilçeyi birkaç saniye içinde ekranda İnebolu sahilinde bir kayığın içinde balık tutan balıkçılarla İnebolu’yu bana koca bir ekranda canlı olarak gösterdiler !!!

Yani diyor ki! Mr. Maranki Amerika’ya hoşgeldin! Mesajı ise, “Dikkat et seni evinde nefes alırken izliyoruz!”, “Bir gözdağı” işte 1990’ların ABD’si ve elektromanyetik kontrolün uygulaması!!!

Rusya’daki gizli merkezlerde de aynı çalışmalar yapılıyor

1993’te Rusya’ya gittiğimizde Birleşmiş Milletler görevlisi olarak Kafkas Dağları’ndaki Rus üslerinde “GBL”-Rusya’nın en büyük askeri üssünde aynı işlerin yapıldığını Türkiye’nin başta Güneydoğu olmak üzere bütün mekanlarının milimetrik olarak izlendiğini ve kayıt altına alındığını gözlerimizle gördük!

Cep telefonlarındaki tehlike

Türkiye’ye ilk cep telefonu gelmiş, ilk tedarik edenlerden biriydik

Azerbaycan’da “ekstramantal”-gizli araştırma merkezlerinde bu cep telefonunun fonksiyonlarını araştırdım görüntülerini çektim. 1, 2, 3, 4. dakikalarda bedenimin nerelerine tesir ediyor? Neler yapıyor? Hangi hücrelerimizi bloke ediyor? Netice mi; korkunçtu! 4 dakikalık telefon konuşmasında Dr. Adil Gurbanov’ın üzerinde yaptığımız denemelerde beynin 1° ısındığını “60 yıllık ömürden” yaklaşık «üç ay»-90 gün hücrelerin bloke olması sebebiyle organlarımızın ömründen eksildiğini tespit edildi! Ve daha pek çok tespit!..

Elektromanyetik terör dünya uygulamaları

Dünyada gelinen noktada her şeyde olduğu gibi araştırılmadan insan üzerindeki tesirlerini bakılmadan “yabancıların söylemleriyle, araştırmalarıyla” yetinerek başta dünya birinciliğini elde ettiğimiz “cep telefonları” bilgisayarlar ve hangi akılla kimin yol göstermesi ile küçücük çocuklarımıza binlerce “tablet” dağıtılması oyunu ile evimizin her odasından, mutfağına kadar endam eden TV’lerle, çocuklarımıza aman beni meşgul etmesin diye ellerine verdiğimiz “play station-bilgisayar oyunları”yla, en tehlikelisi bunların iletişimini sağlayan “baz istasyonları”yla ülkemiz tamamen kuşatılmış “elektromanyetik terör tehditi” altındadır.

Elektromanyetik terör Irak’ta uygulandı

-Yıllar önce Irak›ta ABD’nin apaçi helikopterlerinin yaydığı “Sayko nöratik” dalgalarla çalışma yapıldığı resmi makamlarca açıklandı…

-Pentagon açıkladı: Ruslar “elektromanyetik dalgalarla” ABD’de “tsunami ve kasırga” yaparak Amerika ekonomisini bozmaya çalışıyor!

-CIA açıkladı: Son ABD seçimine Rusya “siber saldırı”larla müdahale etti!

Türkiye’de elektromanyetik terör kaos oluşturdu

-Türkiye’de milyonlarca insanımız “nefes alışlar”ı “yatak odalarındaki mahrem halleri” bile dinlenilmedi mi!!!

Hiç düşündünüz mü?

Yetkililer her ne kadar üniversiteler ve “kitapsız-eseri olmayan bilim adamları” önce bunları doğrulamasa da(!) kitabı olan Prof. Dr. Selim Şeker gibi bilim adamları ve pek çok bilim adamı tehlikenin çok büyük boyutlarda olduğunu yazabilme cesaretini göstermiş, bu satırların yazarı Ahmet Maranki de onlarca TV yayınında ve “kozmik bilim bilinçle yaşam enerjisi” kitabında bütün bunların zararlarını görüntülerini, mikro filmlerini, termal kamera görüntülerini yayınlayarak insanlığın hizmetine sormuştur! Hatta sözde “bilim adamları -kitapsızlar” bizim kitabımızdan aldığı bu görüntüleri altını üstüne silerek ekranlarda bunun zararını anlatmaya da çalışmışlardır…

Her fırsatta söyledik yetmedi, dünyada saygınlığı kabul edilmiş pek çok hakemli dergide makalelerle anlattık yine yetmedi. Şimdi ülkemiz üzerine oynanan oyunları, bu kez 21. Yüzyılda ülkemiz üzerine oynanan “STRATRAJİK OYUNLAR” kaynak kitabımızla gelecek kuşaklara yazılı olarak bırakıyoruz elhamdülillah!

Elektromanyetik terör de devleti, yetkilileri uyarıyoruz

Şimdi yine uyarıyoruz.

Televizyonlardaki reklamlara dikkat ettiniz mi? Özellikle son zamanlarda sosyal medya kullanımına yönelik reklamlar arttı. “Cep telefonu ve tabletler “çocukların karne hediyesi haline geldi. Bir tartışma programında üzerine basıla basıla ilkokula giden çocuğun cebinde “cep telefonu” olması gerektiği, bu şekilde “tehlikelerden korunabileceği” uzmanların dileğiyle söylendi.

El insaf! Bu programların sponsorları arasında cep telefonu üreticilerinin yer aldığına kuşku yok. O halde biz de şunu sorabilir miyiz? Ülkemize getirilen ve çokça faydalarından bahsedilen cep telefonları, tabletler ve laptopların radyasyon kontrolü yapılıyor mu? Bunların “SAR değerleri” yani “zarar dereceleri” bu raporlar halka açıklanıyor mu? Akıllı tahtalarda kullanılan “projeksiyon cihazlarıyla” ders adı altında tüm çocuklara yapılan “radyasyon duşu”nun hesabını kim nasıl verecek? Bu yaşananlar yıllar önce yaşanan Çernobil reaktör faciasından sonra ortaya çıkan radyasyonun etkilerini azaltmak için Rus yetkililerin halka “doğal kaya tuz”u dağıttığı gerçeği ortada dururken, Karadeniz bölgesine o günlerde giderek bir toplantıya katılan “Sanayi ve Ticaret Bakanı”nın çayda ve suda radyasyon yok diyerek şehir suyunu ve çayı kameralar karşısında içtikten sonra “kanserden ölmüş olması» trajikomik bir hadise olarak hâlâ hafızalarımızda. Şimdi aynı radyasyonu “Japonya’daki atom santralı” patlaması sonucu her aileye 3 kg kaya tuzu dağıtılarak, “radyasyondan korunun” denildiği halde; bu ülkelerden ithal edilen elektronik ve gıda ürünlerinde Dünya ve Türkiye ne yapıyor? Devlet ne yapıyor?

Siz onu bırakın devletten “Ümid»imiz “başkanlık sistemi “ ile “bağımsız” olduğunda bu işlere vakit ayıracak!

Aileleri uyarıyoruz! Çözüm:

Bu durumda görev yine aile bireylerine düşüyor. Lütfen sağlıklı kuşaklar yetiştirebilmek için cep telefonlarınızı ipli kulaklıklarla kullanın, telefonların konuşma aracı değil; haberleşme aracı olduğunu unutmayın ve bir saatten fazla bu cihazlarla devamlı meşgul olmayın. Ve SAR değerleri düşük cihazlar kullanın…

Çocuklarımıza okuldan geldikten sonra “tuz sabun”ları ile yıkanmalarını odalarında “tuztaşı lambaları” bulundurarak havaya verdikleri “eksi iyon”larla radyasyondan, odadaki kötü enerjilerden, “mayk”lardan, mikroplardan da korunmalarını sağlayalım! “Yeni Türkiye”nin genç kuşaklarını ve yöneticilerini uyarmamız “milli” bir görevdir…

Radyasyonun gıda üzerindeki tesirlerini ve Türkiye üzerindeki ekonomik oyunları önümüzdeki hafta sizlerle paylaşacağız…

WhatsApp ihbar hattı ve suallerinizi için 0 530200 00 96 iletişim için, [email protected]

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.