Maranki

Koronavirüs! Küresel şirketlerin bilim adamları!!?

05.04.2021 12:13
0
A+
A-

ABD’deki Newsweek dergisi, koronavirüsün çözümü için Hz. Muhammed’in hadislerini örnek gösterdi!

Rice Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde akademisyen olan Dr. Craig Considine imzalı ‘’Can the power of prayer alone stop a pandemic like the coronavirüs? Even the Prophet Muhammad thought otherwise’’ isimli makalede coronadan korunma metotlarında hijyen ve temizlik ön plana çıkarılırken, “Müslüman Türkiye’deki bilim adamı veya bir akademisyenden hayal bile edemeyeceğimiz” bir makale yayınlayarak örnek olarak “Hz. Muhammed”in hadislerine yer verdi!!?

Türkiye’de bilim ve sağlık alanında ise, Hz. Muhammed(s.a.v)’in öğretileri ve uygulamaları yasak!!?

Türkiye’de bilim adına üniversitelerde kesinlikle Allah’tan, peygamberden ve İslam tarihinden verilen örnekler kesinlikle kabul edilmemekte bununla ilgili konuşma yapanlar devletin ilgili birim ve kuruluşlarınca cezalandırılmaktadır!!?

Bunların en büyük mağdurlardan birisi de; yıllarca tamamlayıcı tıp adına Türkiye’de verdiğim mücadelenin sonundaki milletimin çocuklarının geleceği floranın, fauna, habitatın korunması için tabi yaşamla ilgili verdiği mücadele ve buna düşman olanların bana direkt veya dolaylı olarak açtırdığı 57 adet soruşturmam, tehdit ve ceza dolu hayatımdır!?

Küresel şirketlerin hedefi, insanları iyileştirmek değil yavaş yavaş yok etmektir!?!

Cumhuriyetten sonra bu sistemi kuran emperyalist güçlerin, Türkiye’deki yerleşik düzenin tetikçileri, küresel sermaye şirketleri ile beraber hazırladıkları bilhassa sağlık, eğitim gıda ve insanla ilgili yasalardaki planlı ve maksatlı uygulamalar yıllarca milletimizi batının ürettiği kimyasal katkılı sentetik gıdalara hastalandıktan sonra da çare diye gösterdikleri sentetik kimyasal ilaçlarla insanları ve dünyayı kontrol altına almışlardır!!?

Marshall yardımı!

Şeytanın dediği gibi “Asılları değiştirip; nesillerimiz bozmuşlar!” Öz milletlerine ve insanlığa ihanet etmişlerdir!!?

Birinci ihanet!!?

Benim de çocukluğumda ilkokulda davul zurna ve ilk defa hayatımda gördüğüm balonlarla yedi yaşında hem de köyümüzün en okumuş insanı öğretmenlerimizin teşvik ve eliyle ilk ihanet yaşatılmış, köydeki sütler dökülüp alüminyum çaydanlıkta süt tozunu kaynatarak içirmişlerdir!!?

İkinci ihanet !!?

Köyümüzde yediğimiz kara siyez ekmeğimiz “siz artık medeni oldunuz kara ekmek yenmez” diyerek içinde faydalı ne varsa alınmış ve içine 17 emülgatör katılarak glüten oranı artmış, geni değiştirilmiş ve bugün hastalıkların ana sebebi olan çörek-beyaz ekmek yedirilmiştir!!?

Üçüncü ihanet!!?

Yine köylünün ineğinden maliyetsiz olarak ürettiği tereyağlar yapılan propaganda gereği “Hayvansal gıda yemeyin! Kalp krizi olursunuz, zararlıdır!” gibi koca koca doktor, profesör ve bilim adamları ve tabii ki öğretmenimizin de teşvik ve desteğiyle yurtdışından tenekelerle gelen margarin yağlarını bizlere yedirmişlerdir!!?

Milletimizin bağışıklığı bilerek düşürülmüştür!!?

İhanet 80 yıl geçmesine rağmen hâlâ devam ettirilmektedir!?

Satılık ve suni hastalıklar!!? Zaman zaman da bugün olduğu gibi kendi planladıkları aslında her zaman olan mikropları elindeki medya ile abartıp köpürterek insanlarımızı korkutup salgın var diyerek “sıtmayı gösterip aşıya mecbur bırakarak”, ülkemizdeki 100 kişinin 98’ini ilaç kullanır kronik hasta haline getirmişlerdir!?!

40 yıldır mücadelemiz devam ediyor!?!

1976’da stajımı yaparak başladığım 40 yıllık devlet memurluğu hayatımda, rahmetli Turgut Özal’dan başlayan pek çok başbakana, ilgili bakanlara yaptığım danışmanlıklar yanında yurtiçi ve yurtdışı hep görevlerimden dolayı ödüllendirilmişimdir!

ABD, diğer Türkî ülkeler ve Avrupa’daki yurtdışı görevlerinde diplomatik statüde görevler yapmış ve bulunduğum devletlerin başkanlarından başarı mektuplarım “Yaşam Enerjisi” kitabımda yayınlanmıştır!

BMT-FAO Uzakdoğu Pasifik yetkilisi Setsuko Yamazaki’nin 24.000 dolarlık görev teklifine rağmen ülkemize hizmet etmeye karar verdik!!?

Dünya; Allah (c.c)’a, Hz. Muhammed (s.a.v)’e nasıl bakıyor!

Makalede “Bir salgın sırasında başka kimin hijyen ve karantina önerdiğini biliyor musunuz?” sorusuna karşılık “1300 yıl önce İslam Peygamberi Hz. Muhammed…’’ cevabı verildi.

“Bulunduğunuz yerde veba-salgın hastalık varsa o bölgeden ayrılmayın..!”

Hz. Muhammed’in hadislerini düşünün:

“Temizlik imanın bir parçasıdır!”.

“Uyandıktan sonra ellerinizi yıkayın; uyurken ellerinizin nerelerde hareket ettiğini bilmiyorsunuz!”

‘’Yemeğin bereketi; hem yemekten önce, hem de yemekten sonra elleri yıkamaktır’’ hadislerini örnek gösterdi.

Amerikalılar ‘duanın gücüne’ inanıyor!

Derginin internet sitesinde yer alan makalede bulunan ‘Dua, koronavirüsü yenmekte yardımcı olur mu?’ sorusuna Amerikalılar yüzde 73 oranında evet dedi!!?

Amerika’da ve dünyanın pek çok gelişmiş batılı ülkelerin de mistik değerlere kıymet verilip makale yazılıp, bilim adamları bunları konuşabilirken; 1400 yıllık İslam geleneği bulunan ülkemizde bu kelimeleri kullanarak insanları doğru yola ve sağlıklı yaşama sevk etmek yasaktır ve suçtur!?!

Dünya mazlumlarının ve Türkiye’nin umudu olarak gördükleri Türkiye’nin seçilmiş Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan necip Türk milleti adına talebimiz: Milletimizin bağışıklığınızı düşüren sistemin ortadan kaldırılarak; bağışıklığımızı güçlendirici metotların insanımızın hizmetine sunulmasının vakti geçmeden insanımız daha çok telef olmadan “fermanımdır!” diyerek tedbir alınmalıdır. Vesselam!

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.